(Til forsiden)     Uddrag fra Gæstebog

 

Suveræn beliggenhed! Sikken udsigt!
Sommerferie i Athen i efterårsferien er ikke at foragte. Limni Vouliagmenis kan varmt anbefales (hjemmesiden), hvis man har rug for afslapning og en badetur. (okt 2019)

Tak for lån af jeres skøne lejlighed. Vi har nydt 8 dage med Athen og vandet. Ugangspunktet har hver dag været ved morgenmaden på altanen. Dagene har sluttet samme sted. Det har været helt igennem skønt og lejligheden her har været den perfekte base for os. (Kbh, juli 2019)

Tak for en dejlig uge her i lejligheden. Vejret har været dejligt 19-24 grader)  så vi har siddet en del på altnen. Vi har gået rundt ca 20.000 skridt om dagen, så vi vender nu mod Danmark i fin form. (maj 2019, Brædstrup)

Hvor er det dejligt, at nogen vil leje deres dejlige bolig ud, så andre også har glæde af den. Vi har nydt Athens summen af nutid og fortid, musaka og lam og liflig græsk hvidvin. Athens bystyre har en opgave at få lappet diverse huller i vejene. (maj 2019, Halsnæs)

Tak for leje af lejligheden. Alt fungerede fint. Fantastisk udsigt fra altanen - fint vejr - STORE oplevelser. Vi anbefaler gener lejligheden til andre. (maj 2019)

Vi, jeg og to børnebørn på 11 og 13 år, har nydt at være i jeres dejlige lejlighed, og vi har nydt udsigten om aftenen. Jeg har haft den store glæde, at ungerne har set og oplevet det gamle Athen og historierne herfra. Og at de synes, det er spænende og gerne vil tilbage. (oktober 2018, Hillerød)

Forlængelsen af den udsædvanlige danske sommer 2018 i rigeligt mål! Nærmest levet på altanen med udsigt til Akropolis. Et formidabelt syn både morgen og aften. Lejlighedens placering i Plaka er virkelig god. Vi har gået til alt her i byen, selv til Dora Stratton dansere på Filipappos, Teatret og gået op på den 278 meter høje Lykabettos høj. Athen har længet været på vores ønskeliste, og vi har virkelig oplevet historiens vingesus. (september 2018, Aalborg)

Tusind tak for lån af jeres dejlige lejlighed. Hvilken udsigt - findes næppe bedre. Det har været en fantastisk og uforglemmelig oplevlse, både kulturelt, hygge og det dejlige Ægæer-hav. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi får rmulighed for det. (august 2018, Sommersted)

Tak for lån/leje af jeres meget fine lejlighed med den helt utrolige udsigt. Det har været en uge med smukt, dog ofte rigelig varmt vejr, hvor vi om dagen har gennemtravet byen, og om aftenen siddet på altanen i lyset fra Akropolis (maj 2018, Brabrand)

Tak for muligheden for at leje jeres skønne lejlighed i Athen. For mit vedkommende var det mit første møde med Grækenland og Athen, men det bliver bestemt ikke sidste gang. Mødet med antikkens monumenter og det moderne Grækenland i al sin kompelsitet var spændende. Lejlighedens beliggenhed er helt sublim med lys næsten fra solopgang til solnedgng i februar - og udsigten til Akropolis med solnedgang over Hadrians Bibliotek, den romerske agora og kirkerne er også stærkt betagende. Lejligheden fungerede fint og vi kommer meget gerne tilbage og anbefaler den gerne til andre.  (februar 2018)

Tak for lån af lejligheden. Det har været dejligt. Vi har befundet os godt og nydt altnaudsigten hver aften. Tæpperne måtte i brug men det var fint! (nov 2017)

Denne meget dejlige lejlighed var en væsentlig grund til at taage hertil. Vi har ikke før været i Athen sammen, og vi har haft en virkelig god uge. (okt 2017)

Det har været nogle fantastiske smukke dage med udsigt til Akropolis. Lejligheden mangler intet! (juni 2017)

Denne meget dejlige lejlighed var en væsentlig grund til at tage hertil. Vi har ikke været i Athen sammen, og vi har haft en virkelig god uge. (oktober 2017)

Når man sidder på jeres altan, uanset hvad tid på dagen eller aftenen det end er, er det næsten umuligt at løsrive sig: Udsigten er hynotisk! Den kan aldrig udtømmes, her er forunderligt at være. Så gør det jo heller ikke noget at lejligheden er perfekt og at resten af byen har ikke så lidt at tilbyde. (november 2016)

Fantastisk udsigt og beliggenhed! Perfekt udgangspunkt for spændende udforskning af vestlig kulturs arnested. Tak for lån (oktober 2016)

Når solen skinner hele ugen, når spisestederne laver god mad - og ikke mindst: når lejligheden er perfekt og udsigten formidabel, så er der kun et at sige - TAK & PÅ GENSYN! (oktober 2016)

Skønne dage i Athen. Vi har i den grad nydt den flotte beliggenhed og synet af Akropolis i alle belysninger i døgnet. Herligt sommervejr. Har nydt Akropolis-museet og selvfølgelig at stå deroppe, teatrenes historie, Nationalmuseet, markeder og stoaer. Har gået og gået. Slutted af med en spændende dag på Aegina - også med tempel, gamle kirker, havbad og alt hvad man kan ønske sig. Vi takker for lån a lejligheden. (maj 2016)

5 skønne dage med høj sol og op til 30 grader er dejligt at tage med hjem til et noget køligere Danmark, hvor der loves frost, sne og slud i nærmeste fremtid. Superfin lejlighed.  Her er det hele og kort til aling. (april 16)

Første gang i Athen (og helt sikkert ikke sidste) Hvor har vi bare været heldige!
Heldige, at vi ikke valgte at bo på hotel, og ultraheldige at vi fandt denne lejlighed på nettet.
Lige midt i myretuen uden at blive flået er her bare alt hvad hjertet kan begære. Og tænkt på alt selv tøjklemmer!
Vi vil elske at komme igen (vi har overstået alle "must see") og bare hænge ud og trisse rundt på de mindre
overrendte seværdigheder. Tusind tak for at stille en sådan  fantastisk oase til rådighed! (oktober 2014)

Vi har boet i lejlighed mange steder i verden efterhånden, men aldrig i en lejlighed, hvor der i den grad er tænkt på alt. Både ved booking, afregning, ankomst, vejledning, nøgler, miniguide til de vigtigste steder og butikker. "Poli Kala" (september 2014)

6 dejlige dage i denne herlige bolig. Vi har nydt at være her og at se os om i Athen & Piræus. På gensyn. (okt 13) 

Fire mennesker i fuld sol.
Forår i Athen.
Fulde maver
Fantastisk udsigt
Første besøg
Fandt forretninger
Fandt stemning og musik
Flere oplevelser - mange
Fin lejlighed, opfyldte behov under græsk flag
Flagrende
Flot
Ferie
Tak fra de Fire (marts 14)

En dejlig uge i Athen, hvor vi har nydt forårssolens stråler. Vi har nydt at være her og 
kommer gerne igen. (marts 14)

6 dejlige dage i denne herlige bolig. Vi har nydt at være her og at se os om i Athen & Piræus. På gensyn! (okt 13)

Tak for lån af jeres dejlige lejlighed. Vi har besøgt Athen igennem 30 år, men har aldrig boet bedre, så vi kommer igen. (sep 13)

Fantastisk lejlighed og beliggenhed! Vi har nydt en uge i denne dejlige lejlighed i det skønnest vejr. Rejste fra DK en tidlig morgen hvor temperaturen var 6 gr og ankom hertil over middag til en temperatur på 25 grader! Kvarteret kender vi fra tidligere besøg i Athen og vi nyder at daske rundt i Plaka og besøge markedet i Psiri. Vi har også nydt at være fri for hotel - spise morgenmad i solskin på altanen med udsigt til Akropolis og slutte dagen samme sted med en godnatdrink og lys på Akropolis (april 13)

Ja, dette var en bra plass - Så romslig, så behagelig, så ukomplisert. Vi har arbeidet, vært turister, vært hverdag og ferie - alt mulig på et sted som dette. Vi håber virkelig å kunne få komme tilbage om ikke så lenge. (okt 12)

Det har været en dejlig oplevelse at bo i hjertet af Athen og i en så smuk og velbeliggende lejlighed, der passer rigtig godt i vores smag og stil. Udsigten til Akropolis findes ikke bedre, og det har været en skøn fornøjelse at sidde udendørs på altanen til langt ud på aftenen/nattet og bare nyde det gode vejr og stemningen fra pladsen. Athen er for os en dejlig by, som vi besøger så tit som muligt med de mange historiske og seværdige attraktioner. (Okt 12)


Hvilken dejlig lejlighed - beliggenhed og indretning passer lige til vort behov og temperament. Vi har nydt en skøn uge i Athen, og sætter stor pris på byen og dens indbyggere - har været her adskillige gange, men aldrig boet så godt. Vi regner bestemt med at komme igen til denne konfortable feriebolig. (september 2012)

At være i hjertet af Athen, at sidde på balkonen i skumringen og observere borgfruen Athene tænde lys i sit Parthenon og Erichteion, mens naboen Hadrian lægger et par bogruller på plads i sit bibliotek. Samtidig med at nutidens athenere trods krise lever deres liv - hvad kunne være mere frydefuldt. At være i Europas vugge og oven i køben i en så dejlig lejlighed, det er sagen! (september 2012)