(Til forsiden)                    Priser   
Minimum 5 overnatninger

 

November-marts: 

  

  4000 dkr for én uge for 2 personer (ekstra dage a 571 dkr)

(lavsæson)   3750 dkr for 6 overnatninger for 2 personer
  3500 dkr for 5 overnatninger for 2 personer
 

April-oktober        4900 dkr for én uge for 2 personer (ekstra dage a 700 dkr)
(højsæson)   4650 dkr for 6 overnatninger for 2 personer
  4400 dkr for 5 overnatninger for 2 personer

100 dkr ekstra for voksen/barn pr. nat ud over 2 personer   (max 4 personer)
50 euro for slutrengøring (obligatorisk) - Rengøringshjælpen betales i Athen.
El-forbrug - ifølge måleraflæser (betales i Athen)
10 % rabat ved minimum 3 ugers leje

 


Booking: Lejligheden bookes ved at forudbetale 1500 dkr. pr. uge (gælder også for 5 og 6 dage). Resten af lejen skal bankoverføres senest en måned før ankomst til lejligheden i Athen. Når vi har registreret overførslen af resten af lejen, sender vi nøglerne samt en frankeret returkuvert, så I kan returnere nøglerne efter opholdet. Der er ekstra nøglesæt i lejligheden.    

Aflysning:
Skulle I af den ene eller anden grund være nødt til at aflyse, så send en mail herom hurtigst muligt. Sker det senest en månd før afrejse, og det lykkes os at genudleje lejligheden i perioden, returnerer vi a conto beløbet, som I har indbetalt - minus 350 dkr i administrationsgebyr.
Er der mindre end en månd til afrejse, og I har indbetalt hele beløbet men bliver nødt til at aflyse, så får I pengene retur minus a conto beløbet (1500 dkr pr. uge). Dette kræver dog, at I sender os en mail herom samt returnerer nøglerne, så de er os i hænde senest én uge før afrejse.
PS... Hvis Udenrigsministeriets rejsevejledning fraråder rejser til Athen, får man hele beløbet retur minus ekspeditionsgebyret på 350 kroner.


El-forbrug og rengøring:
El-forbrug aflæses og betales efter forbrug i en dertil indrettet postkasse i lejligheden. (Normalt mellem 100-300 dkr). Slutrengøring koster 50 €, som skal lægges til rengøringshjælpen, når I forlader lejligheden.

Sengetøj/håndklæder: Der er dyner og puder til alle samt sengetøj, håndklæder og viskestykker, som vores rengøringshjælp tager sig af, når I har forladt lejligheden.

Check out senest kl. 11.00
Check in for nye gæster fra kl. 15.00


Der er 4 separate sovepladser (mulighed for ekstra opredning på madras) - Gæsterne må ikke medbringe husdyr.